"Хидромат" ЕООД предлага вътрешен и международен автомобилен транспорт и търговия с горива. Фирмата разполага със собствен автомобилен парк, отговарящ на стандартите на ЕВРО5 - влекачи и полуремаркета, както и цистерни за хранителни продукти и за продукти на химическата промишленост.

МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

"Хидромат" ЕООД организира и извършва превоз на стоки по внос и износ от България за различни дестинации в Европейския съюз, Източна и Централна Европа.

Основните ни дестинации са от и до: Италия, Германия, Англия, Испания, Франция, Австрия, Унгария, Словения, Полша, Гърция, Македония, Сърбия, Румъния.

Всички автомобили отговарят на последните изисквания за техническо оборудване. Това гарантира бърза доставка, безопасност за транспортираните стоки и постоянна информация за местоположението на вашите товари. Всички наши превози са под покритието на застраховка /отговорност на превозвача/ по конвенция CMR.

ВЪТРЕШЕН ТРАНСПОРТ

Ние транспортираме до всяка точка на България в минимални срокове и с максимална бързина. Гарантираме ви оптимални условия, коректност и професионализъм.

"Хидромат" ЕООД е партньор на водещи фирми и производители от българския и международния пазар. Нашите услуги за България и Европа са конкурентни и отговарят на последните европейски изисквания за товарен транспорт.